Trhané maso Vepřové
Trhané vepřové maso (nebo také Rillettes).
Kategorie: | Výrobky |
---|---|
Hmotnost: | 0.3 kg |
Trhané vepřové maso (nebo také Rillettes). Tato delikatesa je vyráběna metodou noční úpravy při nízkých teplotách - konfitováním v sádle a to nejméně 12hodin. Ochutnejte vynikající delikatesu. Pro výrobu této delikatesy zpracovávám pouze plecko.
Trhané maso je možné podávat i v teplé úpravě, nebo je použít jako základ pro vaše recepty. Vepřová je výborná orestovaná a v bagetce.
Trhané vepřové je bez konzervantů a lepku a jsou vyráběny z masa z českého chovu. Navíc je speciálně steriluji, proto není nutné je skladovat v chladu do jejich otevření.
Po otevření uchovejte výrobek v lednici a spotřebujte do 48 hodin.
Trvanlivost výrobku je 18 měsíců od data (ruční) výroby.
Složení výrobku:
Min. 70% vepřového masa
Vepřové sádlo pro lepší roztíratelnost
Tymián, Šalvěj
Sůl do 2% a pepř
160g